BENGKEL MEMBAIKI BEKALAN KUASA KOMPUTERPada 02/8/2010 hingga 04/8/2010, PKG Tg Ipoh telah mengadakan bengkel membaiki bekalan kuasa untuk Juruteknik komputer Sekolah Zon Tanjung Ipoh dan Juruteknik komputer PKG N.Sembilan.Bengkel ini dikendalikan oleh PTP Tuan Haji Nuradzian dan Juruteknik Komputer En.Farizal sebagai tenaga pengajar.Sebanyak 15 unit bekalan kuasa telah berjaya dibaiki hasil usaha semua peserta.Bekalan Kuasa Komputer yang telah dibaiki akan digunakan pada Sekolah-Sekolah zon Tg Ipoh yang memerlukan.Bengkel ini bertujuan untuk menambah ilmu dan kemahiran pada Juruteknik komputer.Disamping itu secara tidak langsung konsep 3R(reuse,recycle,rethink)dapat diaplikasikan.

9 ulasan:

Osman raheem berkata...

Hello semua,
Nama saya Ahmad Asnul Brunei, saya menghubungi Encik Osman Loan Firm untuk jumlah pinjaman perniagaan sebanyak $ 250,000, Kemudian saya diberitahu tentang langkah meluluskan jumlah pinjaman saya diminta, selepas mengambil risiko sekali lagi kerana saya begitu banyak terdesak untuk menubuhkan sebuah perniagaan untuk kejutan terbesar saya, jumlah pinjaman dikreditkan ke akaun bank saya dalam tempoh 24 jam perbankan tanpa sebarang tekanan untuk mendapatkan pinjaman saya. Saya terkejut kerana saya mula jatuh mangsa penipuan! Jika anda berminat untuk mendapatkan apa-apa jumlah pinjaman & anda berada di mana-mana negara, saya akan memberi nasihat boleh menghubungi Encik Osman Loan Firm melalui e-mel osmanloanserves@gmail.com

charity white berkata...

Halo,
Ini untuk memberi tahu masyarakat bahwa Nyonya Charity White, pemberi pinjaman swasta memiliki kesempatan finansial untuk semua orang yang membutuhkan bantuan keuangan, membayar tagihan, untuk berinvestasi dalam bisnis baru atau untuk meningkatkan bisnis Anda. Kami memberikan pinjaman dengan bunga sebesar 2% kepada perusahaan dan perorangan. Ini tidak memerlukan banyak dokumen, juga syarat dan ketentuan yang jelas dan peka. Hubungi kami via e-mail: (charitywhitefinancialfirm@gmail.com) Kami akan memberikan layanan terbaik kami.

ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY berkata...

= Kami menawarkan berbagai layanan keuangan yang meliputi: Perencanaan Bisnis, Komersial dan Pengembangan Keuangan, Properti dan Hipotek, Pinjaman Konsolidasi Utang, Pinjaman Bisnis, Pinjaman Swasta, Pinjaman Pembiayaan Kembali Rumah dengan suku bunga rendah per tahun untuk perorangan, perusahaan dan badan hukum . Dapatkan yang terbaik untuk keluarga Anda dan miliki rumah impian Anda juga dengan skema Pinjaman Umum kami. Pelamar yang tertarik harus Hubungi kami melalui BBM INVITE: {D8980E0B}
Hanya WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
Tel .... (+ 44) 7480 729811
Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Dewi fendi berkata...

dewifendi2017@gmail.com

Selamat hari setiap orang saya Dewi Fedi dari Indonesia Saya suka berkongsi kisah kejayaan besar yang terjadi dalam hidup saya untuk semua orang mengetahui bahawa dalam kehidupan anda mungkin mengalami masa yang tidak baik, bimbang waktu yang baik pasti akan datang bersabar dan telah mendapat fokus sebahagian daripada pengalaman hidup saya, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ANTHONY YULIANA LENDERS kerana kebaikan hati, keikhlasan, kesetiaan dan kejujuran dalam hidup saya. Hanya beberapa bulan lagi, saya mencari pinjaman sebesar Rp500,000.000 juta kerana saya kehabisan wang untuk perniagaan saya dan saya tidak dapat membayar bil dan pekerja saya lagi. Saya menipu pinjaman ATM penipu penipuan sebesar Rp 60 juta dan saya memutuskan untuk tidak terlibat dalam perniagaan seperti itu lagi. Saya tidak pernah tahu bahawa syarikat yang sebenarnya seperti LENDERA ANTHONY YULIANA masih di dunia ini sehingga bekas pekerja saya (Encik Jerry Andi ) yang memberitahu saya tentang syarikat yang mengakui pinjaman besar di Eropah saya memintanya untuk mendapatkan alamat yang dia beritahu saya tetapi ada email (anthony.yulianalenders@gmail.com) kerana penampilan saya dan surat ikatan saya dia meyakinkan saya bahawa jika saya memohon saya akan memberi kredit kepada perniagaan pada mulanya saya berhujah dengannya saya memberi jaminan kepadanya apabila dia memberitahu saya bahawa wang yang kita bayar hutang dan memulakan perniagaannya adalah dari ANTHONY YULIANA LENDERS yang merupakan syarikat asal, walaupun saya tidak pernah mempercayainya, saya membuat percubaan dan saya gembira kerana saya telah diberikan pinjaman dari Rp 500.000.000 juta, oleh perusahaan ini ANTHONY YULIANA LENDERS afteri membayar iuran pinjaman dan transfer saya Jika Anda memerlukan pinjaman tulen, legit atau bantuan keuangan dan Anda dapat dipercaya, dapat dipercaya dan dapat membayar balik pada masa matang dana saya akan menjadi nasihat anda untuk dihubungi: (anthony.yulianalenders@gmail.com) dan anda bebas daripada penipuan di internet. Terima kasih ANTHONY YULIANA LENDERS untuk mengembalikan kehidupan kepada perniagaan saya. Adakah anda dari Asia atau Eropah dan mencari pinjaman yang asli? kisah kejayaan mempunyai perubahan dengan (anthony.yulianalenders@gmail.com)
nombor Whatsapp +1 (437) 7000827
BBM INVITE (E37F9BCC)

mohamedsiti berkata...

Departemen Aplikasi ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
Dewan Direksi ...... + 447456405237

                 BERITA BAIK! BERITA BAIK !! BERITA BAIK !!!
 Saya siti dari Tawau Malaysia .. Sebagian besar dari mereka yang mengatakan peminjam salah, saya adalah korban penipuan internet sejak 2017. Saya mengajarkan bahwa hidup saya telah berakhir. Saya membaca surat kabar tentang perusahaan pinjaman terkemuka yang membantu banyak orang di seluruh dunia termasuk orang-orang dari Malaysia (AASIMAHA ADILA AHMED LOAN), dan saya percaya dan mengajukan pinjaman RM 550.000 setelah mengisi formulir dan semua proses yang telah berhasil dijalankan , mereka memberi saya pinjaman RM 550.000 dengan tingkat bunga sangat rendah 1% dan juga tanpa agunan, selama sisa hidup saya dan kredit saya siap, dalam waktu 2 jam ke dalam akun MAYBANK saya tanpa masalah. Alasan mengapa saya mengaku hari ini, adalah bahwa mereka telah membuat semua kesedihan saya untuk sukacita dan tawa. Dia adalah Tuhan yang diutus untuk membantu saya. Saya berterima kasih kepada Tuhan Yang Mahakuasa karena telah membantu saya. Jika Anda ingin pinjaman nyata, hubungi perusahaan pinjaman terkemuka 100% dan paling cepat dalam perjanjian dan pengiriman.
hubungi .... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
info ..... mohamedsiti30@gmail.com

aishabinahmed berkata...

Dewan Direksi ...... + 44-745-6405-237

Saya aisha binahmed yang tinggal di Klang Malaysia. Saya seorang janda dengan tiga anak, saya ingin bersaksi tentang pekerjaan baik Tuhan dalam hidup saya untuk orang-orang saya yang mencari pinjaman di Asia dan bagian lain dari kata itu, karena ekonomi yang buruk di beberapa negara. Anda harus berhati-hati karena ada banyak peminjam pinjaman palsu di blog ini. Saya telah menjadi korban 4 peminjam tahun ini hanya tahun 2019, saya kehilangan banyak uang karena saya mencari pinjaman dari perusahaan mereka. Saya hampir mati dalam proses karena saya ditangkap oleh orang-orang dari hutang saya sendiri, sebelum saya dibebaskan dari penjara dan seorang teman saya yang menjelaskan situasi saya kemudian memperkenalkan saya ke perusahaan pinjaman yang dapat dipercaya, sebuah perusahaan pinjaman aasimahaadilaahmed yang membantu saya dengan pinjaman sebesar RM 480.000 pada tingkat bunga rendah 1% dalam 1 jam saya diterapkan tanpa tekanan atau tekanan. Jika Anda membutuhkan pinjaman, Anda dapat menghubungi perusahaan pinjaman melalui email: (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com) Jika Anda memerlukan bantuan dalam proses pinjaman, Anda dapat menghubungi saya melalui email: (aishabinahmed7@gmail.com) dan juga Mereka adalah beberapa orang yang mendapat pinjaman di sekitar tempat saya.
Ajukan sekarang ... (aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com)

Arab Credit Group berkata...

Assalamualaikum wr.wb

Arab Credit Group
Arabcreditgroup@gmail.com


Kami adalah perusahaan pinjaman online terkemuka yang menyediakan layanan yang sangat cepat dan mudah dengan suku bunga rendah untuk pinjaman, tujuan utama kami adalah untuk membantu Anda dalam membangun bisnis Anda dan membuat Anda mandiri secara finansial. Anda harus siap untuk mengembangkan bisnis Anda dan memberi diri Anda dan keluarga Anda kehidupan yang lebih baik dan kesempatan untuk lebih nyaman dengan kehidupan, jangan hanya duduk di sana dan berharap semuanya akan berbalik. ini adalah kesempatan Anda untuk bebas dari semua hutang Anda, dan meningkatkan status keuangan Anda, meminta sejumlah pilihan Anda dan kami akan menyediakannya untuk Anda dalam waktu kurang dari 3 hari. ini adalah kesempatan yang telah Anda doakan, hubungi kami hari ini dan Anda akan sangat senang Anda melakukannya.


Hubungi kami dengan.
Perusahaan: Arab Credit Group
Email: Arabcreditgroup@gmail.com
Pin BBM: {E39B5EE5}

ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY berkata...

Hubungi kami:
                                            via BBM INVITE: {D8980E0B}
                                              WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                                Tel .... (+ 44) 7480 729811
e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
Apakah Anda memerlukan pinjaman yang sah, jujur, bereputasi dan mendesak? Pencarian Anda untuk pinjaman yang sah berakhir di sini hari ini karena kami di sini untuk memenuhi kebutuhan keuangan Anda. Jika Anda telah ditolak pinjaman oleh bank atau lembaga keuangan dengan alasan apa pun jangan khawatir lagi tentang masalah keuangan Anda karena kami adalah solusi untuk kemalangan finansial Anda. Kami telah menyediakan Miliaran (mata uang berbeda) dalam pinjaman bisnis kepada lebih dari 32.000 pemilik bisnis. Kami menggunakan teknologi risiko yang kami tentukan sendiri untuk memberi Anda pinjaman bisnis yang tepat sehingga Anda dapat tumbuh urusanmu. kami menawarkan pinjaman untuk semua jenis dengan tingkat bunga rendah dan juga jangka waktu untuk membayar kembali pinjaman. Apakah Anda memiliki kredit yang buruk? Apakah Anda memerlukan uang untuk membayar tagihan? Atau Anda merasa perlu memulai bisnis baru? Apakah Anda memiliki proyek yang belum selesai karena pendanaan yang buruk? Apakah Anda memerlukan uang untuk berinvestasi dalam spesialisasi apa pun yang akan menguntungkan Anda? ISKANDAR LESTARI LOAN COMPANY bertujuan untuk menyediakan layanan keuangan profesional yang sangat baik e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Unknown berkata...

Bingung mencari Situs Judi Taruhan Aman, Terpercaya dan Terlengkap?

Tenang saja, ada Agen BOLAVITA yang menyediakan permainan terlengkap yang bisa Anda coba daftar dan mainkan.

Permainan yang disediakan cukup banyak dan lengkap:
• Sabung Ayam (S128, SV388 dan CFT2288)
• Judi Taruhan Bola (SBOBET, IBC Bet/Maxbet dan 368Bet)
• Bola Tangkas (Tangkasnet, Tangkas88 dan Tangkas1)
• Casino (Sbobet Casino, WM Casino dan Green Dragon)
• Slot Games (Play1268 dan Joker)
• Togel (KLIK4D dan ISIN4D)

Daftar sekarang juga di www.bolavita.ltd

Baca juga :
1. https://rajasabungs128.com/daftar-sabung-ayam-cara-s128-di-bolavita
2. https://rajasabungs128.com/cara-merawat-ayam-tidak-mau-makan/
3. https://rajasabungs128.com/bentuk-ayam-bangkok-aduan-yang-kuat-dan-pukul-mati/
4. https://rajasabungs128.com/jamu-manjur-untuk-ayam-bangkok-nafas-panjang/

Untuk info selanjutnya, bisa hubungi kami VIA:
Telegram : +62812-2222-995
Wechat : Bolavita
WA : +62812-2222-995
Line : cs_bolavita
Livechat 24 Jam

Catat Ulasan

Terima Kasih Atas Kunjungan Anda